The product has been added to your shopping cart Show shopping cartCheckout
0 Products
Cart
Your browser is not supported. For the best experience, a newer version or another browser is recommended.
In order to give you better service we use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.
LogoSB.jpg

California-T, Bas

California T
California-serien är den grundmodell som gjort Sandberg till ett toppmärke långt utanför Tyskland gränser, inte minst i Sverige, Danmark och Norge. 

Med sitt klassiska utseende och moderna förbättringar så som 6-punkts halsinfästning, aktiv Pre-Amp, noll-band etc. har dessa instrument blivit en favorit hos mängder av bassister, oavsett genrer.

 
California-serien kan fås i en mängd olika utföranden, Högblank eller matt, men även olika nivåer av slitage. Från Soft Aged, där basen ser tydligt använd ut till Masterpiece där det ser ut som att basen varit med på 30 vilda världsturnéer.
 
Slitaget eller ”ageningen” är ett hantverk som endast några få mästare behärskar, några av de allra bästa jobbar på Sandberg.
 
De instrument du hittar i denna grupp är exempel på California-basar som vi hoppas kan bidra till inspiration att skapa din egna bas med Sandbergs konfiguratorn: http://www.configurator.sandberg-guitars.de/


Här hittar du högupplösta bilder på vårt Sandbergsortiment
Cal TM4 Black Hardcore Aged PF Mint
Price22 390.00
Buy
Sandberg California 2 TM4 Cream Highgloss
Price19 190.00
Buy
TM4 35 Anniversary Martini Style
SB-TM4-MS-SA-L39661
Price28 990.00
Buy
TT4 Passiv Matt Tobacco PF BKpg
SB-TT4P-TS-MA-L41002
Price14 890.00
Buy