The product has been added to your shopping cart Show shopping cartCheckout
Your browser is not supported. For the best experience, a newer version or another browser is recommended.
In order to give you better service we use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.
LogoSB.jpg

Basic, Bas

Basic
Basic modellen är en av Sandbergs helt egna designs. Den kan beställas med en mängd olika kombinationer av mikrofoner. En eller två Humbucker, eller en mix av mer klassiska mikrofoner som sitter på California serien.  Deras egendesignade mikrofoner som pryder dessa instrument ger en stark utsignal och i kombination med Pre-ampen är ljudvarianterna nära på oändliga.
 
Halsen har 24 band och designen på kroppen gör att man lätt kommer åt hela greppbrädan. Det långa hornet och huvudets form gör att balansen i basen är exceptionell. Halsen har även här ett noll band som ger en jämnare volym mellan t.ex lös A-sträng och tonen A på 5e band på E strängen, det är även lättare att justera till en lägre stränghöjd.

 

De instrument du hittar i denna grupp är exempel på Basic-basar som vi hoppas kan bidra till inspiration att skapa din egna bas med Sandbergs konfigurator: http://www.configurator.sandberg-guitars.de/

 
Här hittar du högupplösta bilder på vårt Sandbergsortiment