The product has been added to your shopping cart Show shopping cartCheckout
0 Products
Cart
Your browser is not supported. For the best experience, a newer version or another browser is recommended.
In order to give you better service we use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.
LogoSB.jpg

Classic, Bas

Classic
Classic är en av Sandbergs första serier. Tanken var redan då att det skulle finnas stor ljud variation, fantastisk balans och enkel tillgång till alla halsens 24 band. För de bandade basarna kan du välja mellan Sandbergs egna Soapbar mikrofoner eller Delanos Humbucker och singelcoil mikrofoner, men denna serie är även väldigt populär som bandlös, då med 1 Soapbarmikrofon och en 3-bands EQ istället för den traditionella 2-bands EQn.
 
Det långa hornet och huvudets form gör att balansen i basen är exceptionell. Halsen har även här ett noll band som ger en jämnare volym mellan t.ex lös A-sträng och tonen A på 5e band på E strängen, det är även lättare att justera till en lägre stränghöjd.
 
De instrument du hittar i denna grupp är exempel på Classic-basar som vi hoppas kan bidra till inspiration att skapa din egna bas med Sandbergs konfigurator: http://www.configurator.sandberg-guitars.de/
 
Här hittar du högupplösta bilder på vårt Sandbergsortiment