In order to give you better service we use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.

Moog Theremini

MO-THM-W
Price2 559.00
Base price3 505.06
Discount27.0%
Information
Dimensions
578 x 381 x 165 mm
Weight
1,36 kg
EAN
0094922449719
Description

Theremini

En modern version av ett av de äldsta elektroniska musikinstrumenten, Thereminen.

Thereminen är ett av de äldsta elektroniska instrumenten och det enda som du spelar utan att vidröra. Genom att röra dina händer i utrymmet runt dess antenner kontrollerar du tonhöjd och volym. Theremini baseras på ljudmotorn från den prisbelönade iOS-synten Animoog.

 

 

Thereminen är det enda elektroniska instrumentet som får användas i en symfoniorkester. Spelbarheten på en Theremin är stor och kanske rent av det elektroniska instrument med mest uttrycksmöjligheter.

En nyhet är ton-kvantisering vilket gör att användaren kan själv ställa svårighetsgraden på instrumentet. Vid max-inställning spelar Thereminin endast tonerna i skalas du har ställt in vilket innebär att det är omöjligt att spela fel. Minskar du inställningen får du mer kontroll av tonhöjd och vibrato och med inställningen på minimum fungerar den som en klassisk Theremin helt utan hjälp.

En inbyggd stämapparat gör att du kan se noterna samtidigt som du spelar. Detta är användbart för att korrigera en användares position och för att utbilda nybörjare om tonhöjd och skalor.

Andra nyheter är bland annat 32st presets som baseras på vågformer eller Wavetable-syntes. Spara önskad skala och grundton. Inbyggt delay och högtalare. LCD-display.

 

_____

 

- Pitch correction w/ selectable scales and root note

- Built in tuner allows you to learn pitch and scales

- 32 Wavetable based presets

- Built in speaker

- Headphone output

- Two 1/4" audio outputs

- Single Pitch CV output w/ selectable range

- User selectable scale and root note (stored per preset)

- User selectable range: highest note and lowest note (stored per preset)

- Adjustable Stereo Ping-Pong Delay

- Removable pitch antenna - built in storage compartment on bottom-side

- Built in 3/8" Mic stand and Camera stand adaptor

- High quality rubberized feet

Ads