In order to give you better service we use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.

Lava Music BLUE LAVA Original Freeboost Airflow Bag

LM-BL-O-FB
Price3 180.00
Base price3 180.00
Information
Färg
Walnut/Frost White
Stall
HPL Laminat
Kropp/Topp
HPL Laminat
Hals/Greppbräda
HPL Laminat
Mensur/Band
23,62" / 18
Konstruktion
Set Neck
Elektronik
Lava Freeboost L2
Description

BLUE LAVA Original Freeboost Airflow Bag

Akustisk stålsträngad gitarr i HPL trä-laminat med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inkl Airflow Gigbag. Färg: Walnut/Frost White

INSPIRATION

Dessa lätta och lättspelade laminat-gitarrer låter dig spela med effekter helt unplugged. Det inbyggda Freeboost-systemet använder gitarr-kroppen som "högtalare" och du kan spela med effekter i hela 20 timmar på en uppladdning. Om du kopplar in gitarren i en PA-anläggning får du med effekterna även där. När du väl börjat spela på en Lava Original Freeboost är det svårt att sluta, det har aldrig varit mer inspirerande att spela western-gitarr.

 

 

INNOVATION

Kroppen och halsen är tillverkad av HPL (Högtryckslaminat), ett robust, återvinningsbart och miljövängligt trä-material, vilket innebär att gitarren är nästan helt okänslig för temperaturer och fuktighet, den tål från -20 till +50 grader. Kvalitén är på högsta nivå, banden är perfekt inslipade med en precision på 0,01 mm av en PLEK PRO-maskin vilket ger utsökt spelbarhet.

 

Start > DANMARK > Guitar/Bass > LAVA MUSIC > BLUE LAVA > Lava Music BLUE LAVA Original Freeboost Airflow Bag
Ads