För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
search.pnglogoax.jpg
Under flera år har Audionamix R&D-avdelning i Paris utvecklat teknik som kan separera musikinstrument och melodiska röster från mono- eller stereoinspelningar. Denna ADX-teknik har visat sig vara en ovärderlig komponent när det gäller att lösa komplexa ljudproblem. Audionamix produktionsteam i Los Angeles har konsekvent använt ADX-teknik och gett sin tekniska expertis till en mängd kreativa ändamål för några av de största namnen inom underhållningsbranschen. Audionamix ger med dess unika lösningar banbrytande konstnärlig frihet till ljudtekniker, producenter och regissörer för att skapa nya musikaliska arrangemang, låsa upp TV/film-tillgångar för utökad digital distribution eller för intäktsgenerering av arkiverat innehåll.

Idag är ADX-teknologin hjärtat i ADX TRAX programvara, som äntligen ger lite ”ljud-magi” till musiker, producenter eller någon form av konstnär som har en passion för musikproduktion och innovativ ljudteknik.

Audionamix använder molnbaserade algoritmer för att separera ljudspår, användaren måste därför vara uppkopplad till internet för att kunna använda programmen.
 
Sök i resultat
Antal träffar 8
AX-SVC
Audionamix ADX SVC
Pris2 250.00
Välj
AX-TRAX3
Audionamix ADX TRAX 3
Pris2 695.00
Välj
AX-TRAX3-SP
Audionamix ADX TRAX 3 SP
Pris5 390.00
Välj
AX-TRAXPRO3
Audionamix ADX TRAX PRO 3
Pris4 450.00
Välj
Annonser