För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
search.pnglogoen.jpg

ENGL har gått från klarhet till klarhet med sina stenhårda rörförstärkare och har länge varit ett av de hetaste märkena på marknaden. Förstärkare som Savage, Invader-II och Powerball-II har blivit synonymt med några av de tyngsta rock/metal riffen som finns. Med klassiska namn som Richie Blackmore, Paul Stanley, Vinnie Moore, Duff McKagen, Steve Morse, Marty Friedman och Gery Holt som användare är det svårt att säga något annat än att ENGL har lyckats skapa ett ljud-DNA som de mest kräsna älskar.

Men det är inte bara de gamla klassiska gitarrgudarna som spelar på ENGL, Du hittar även namn som Stephen Carpenter (Deftones), Christian Matrucci (Stonesour), Jeff Loomis (Nevermore/Arch Enemy), Anders Björler och Patrik Jensen (the Haunted), Mika Lagreen (Grave/Facebreaker) och Johan Olsson (Dead by April) m.fl.

ENGLs breddning av sortimentet på senaste tid har varit en framgångsrik historia. De nya serierna Rockmaster, Metalmaster och Ironball i sina mindre format har fått enormt bra respons tillsammans med vad vi bara kan gissa blir en framtida klassiker, nämligen Artist Edition. Missa inte heller deras effektpedaler. 

Start > Start > Gitarr/Bas > ENGL > Rörpreamps
Annonser